عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

گزارش‌دهی تل‌آویو به واشنگتن درباره حمله زمینی به غزه

گزارش‌دهی تل‌آویو به واشنگتن درباره حمله زمینی به غزه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه گزارش داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی بامداد سه‌شنبه بار دیگر به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفتگو کرد.

 

گالانت در این تماس تلفنی درباره حملات جنایتکارانه به نوار غزه و تدارکات برای انجام حمله زمینی به این منطقه، به آستین گزارش داد.

 

پنتاگون طی بیانیه‌ای مدعی شد که وزیر دفاع آمریکا بر اهمیت اجازه دادن تل‌آویو به ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه و حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی تاکید کرده است.

 

در این بیانیه آمده است: «دو وزیر درباره تداوم حمایت‌های امنیتی آمریکا [از اسرائیل] و اقدامات پنتاگون برای جلوگیری از ورود بازیگران دولتی یا غیردولتی دیگر برای تشدید این جنگ صحبت کردند».

 

از سوی دیگر، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با تاکید غیرمستقیم بر لزوم ادامه داشتن کشتار مردم نوار غزه توسط رژیم موقت صهیونیستی، ادعا کرد که تل‌آویو حق دفاع از خود و هدف قرار دادن سران حماس را دارد.

 

بعد از اجرای عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

 

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری به بیش از ۵ هزار شهید و حدود ۱۵ هزار مجروح رسیده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار